Op zoek naar een totaalinstallateur?

Dan bent u bij Wil Wouters Installatietechniek aan het juiste adres! Zowel voor particulieren als bedrijven (wij zijn gespecialiseerd in industriële warm water voorziening) heeft ons bedrijf veel te bieden en kunnen wij zeer zeker van toegevoegde waarde zijn. Maar wie en wat is Wil Wouters Installatietechniek?

In 2000 begonnen als een eenmanszaak op het gebied van sanitair, centrale verwarming en zinkwerk is het bedrijf uitgegroeid tot een allround speler in de installatietechniek. Door ervaren, kundig, en enthousiast personeel aan te nemen en door opleidingen en het verkrijgen van erkenningen werd de knowhow en expertise steeds verder ontwikkeld.

Medio 2004 heeft ons bedrijf zich uitgebreid met de tak elektriciteit om zo het totaalaanbod in installatie te kunnen bieden. U kunt bij ons oa terecht voor:

- riolering
- waterleiding
- gasleiding
- centrale verwarming
- warmtepompen
- warm water installaties
- sanitair
- zinkwerk

- hemelwater afvoer
- balans ventalatie
- krachtstroom installatie
- zwakstroom installatie
- brandmeld installatie
- communicatie en beveiliging
- verlichting

 

Vandaag de dag staan de milieubesparende technieken volop in de kijker dus ook op het gebied van zonne-energie en warmte pompen hebben wij niet stilgezeten waardoor we ook deze technieken kunnen aanbieden.

Kortom: wat uw wensen ook zijn, wij bieden de kennis en ervaring om niet alleen uw plannen te bespreken, u te adviseren en uw plannen vorm te geven maar ook om het volledig voor u uit te voeren. Via 1 vast aanspreekpunt uw plannen realiteit zien worden!